lauantai 9. syyskuuta 2017

Saksassa

Täytyy taas kerran todeta, että minulle matkoillani raskaimpia ovat päivät jolloin pyörä ei liiku. Niin tälläkin kertaa. Päivä merellä tuntui loputtoman pitkältä. Kävimme saunassa, muutaman kerran kahvilla, teellä, brunssilla ja venyttelimme. Pitkä siltikin.
Finnlines on rahtilaiva joka ottaa jonkin verran autoja ja matkustajia.

Lopulta 21:30 laiva saapui satamaan ja hieman sen jälkeen pääsimme ulos. Huolimatta laivan surkeasta wifi-verkosta saimme varatuksi majoituksen aika läheltä satamaa. Öinen pyöräily sinne vesisateessa sujuikin kommelluksitta. Samaan paikkaan löysi Suomalaisporukka jonka yksi jäsen jatkoi laivalla päivän kestänyttä ryyppäämistään matkaseurueensa harmiksi. Kukin tavallaan!

Ilta oli ehtinyt pimentyä ja sää oli sateinen satamaan tullessamme.

Rauhallinen yö kotellissa ja heräsimme aamupalalle 7. maissa,  Taipaleelle Saksan maalle lähdimme ennen yhdeksää sateisessa säässä. Sade jatkui väliin aika kovanakin kahteen asti. Marikan varustus oli sadeasun osalta heikompi kuin minun ja  hän vaihtoi kuivempaa päällensä ruokaillessamme. Loppuajan saimme matkata kutakuinkin poudassa. Päivä oli vähän äpöstystä eikä matkaa niin kauheasti kertynyt. Hankin mm. paikallisen cim-kortin nettiä varten. Vaikka puhelut eivät enään paljon maksakkaan, voi netin käytölle kertyä kohtalaisesti hintaa. Nyt ainakin tietää, mitä siihen menee. 
Marika sadevarustuksessa.

Majapaikka läytyi haeskelun jälkee. Kolmas tärppäsi. Ehdimme siinä välissä paikata Marikan pyörän kuminkin.
Kauniita paikkoja matkan varrelta.




Ei kommentteja: